Yhdistys

Yhdistyksemme on hyvin nuori, vasta syksyllä 2011 perustettu. Mutta tuohon lyhyeen matkaan mahtuu paljon tapahtumia mm. liiton jäsenyyden saaminen, nimen muutos, logo, oman alueen etsiminen ja löytäminen, sen vuokraus ja lopulta osto keväällä 2014. Uusimpina asioina oman alueen, SFC Hämeenhelmen, avajaiset 12.7.2014 ja oman lipun julkistaminen.

On ollut ilahduttavaa huomata, että sekä Janakkalan kunta että naapurit ja vuokraisäntä ovat olleet kannustavasti mukana hankkeessamme. Tämä taustatuki yhdessä jäsenistömme innokkuuden ja luottamuksen kanssa antoi valmiuden tehdä tuo suuri siirto oman alueen suhteen ja lunastaa se omaksi.

Yhdistyksemme kantavana ajatuksena on ollut alusta lähtien avoimuus. Jäsenistö halutaan pitää ajan tasalla tapahtumien kulusta ja ottaa mukaan päätösten tekoon mm. äänestysten muodossa. Tiedotteet hallituksen kokouksista lähtee sähköpostitse jokaiselle jäsenelle ja yleisten kokousten pöytäkirjat ovat kaikkien luettavissa. Avoimuus ulottuu myös kaikkiin kotisivuillamme vieraileviin, sillä tiedotteet löytyvät tiivistetyssä muodossa hallitus sivulta. Kotisivuilla kolme kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä saa lisätietoa jo tapahtuneista ja vinkkejä tulevasta.

Nuoren yhdistyksen innokkuudella jatkamme eteenpäin kohti uusia haasteita ja mukavia tapahtumia. Tervetuloa mukaan toimintaan!