Hämeenhelmi

UUDET NETTISIVUMME OVAT SIIRTYNEET OSOITTEESEEN 

WWW.HAMEENHELMI.COM

 

NÄITÄ SIVUJA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ VAAN KAIKKI AJANTASAINEN INFORMAATIO LÖYTYY UUSILTA SIVUILTAMME.

 

SIIRRYTHÄN SIIS SINNE.

Alue sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinki-Tampere valtatien varressa, sen puolessa välissä, Janakkalassa, osoitteessa Leppäkoskentie 788. Alueen omistaa ja sitä ylläpitää SF-Caravan Ydin-Häme ry.

Alue on uusi, avajaisia vietettiin heinäkuussa 2014. Hämeenhelmi on rakentunut entiseen maalaistalon pihapiirin ja sen viereiselle peltoalueelle. Päärakennuksena toimivaan entiseen tallirakennukseen on valmistunut aivan uudet vastaanottotilat, sauna- ja saniteettitilat, keittiö sekä yhteiset oleskelutilat. Kesä aikana saunatilojen läheisyydessä on uima-allas. Rakennuksessa on myös kioski, josta saa pieniä tarpeellisia tarvikkeita ja suun makeaksi.

Yhteistä tilaa löytyy myös entisestä peruskorjatusta asuinrakennuksesta, Torpasta, jossa on myös suihku, wc, keittiö, tv sekä sisäleikkitilaa peleineen ja leluineen. Kunnostettu vanhanajan pihasauna toimii tilaus saunana ja saunan yhteydessä on palju.

Kenttäalue jakaantuu ylä- ja alakenttään, joissa on noin 60 matkailuajoneuvopaikkaa. Alueen keskellä olevalla lasten leikkipaikalla on mm. trampoliini, kiipeilyteline, hiekkalaatikko ja liukumäki.

Kesäaikana alueella on jatkuva isäntäpäivystys, 1.9. alkaen isäntäpäivystys on vain viikonloppuisin. Aktiiviset kausipaikkalaiset järjestävät erilaista toimintaa ympäri vuoden.

Alueelta avautuu kaunis peltomaisema, joka rajautuu horisontissa polveilevaan metsään. Lenkkeilymaastoja ympäristöstä löytyy runsaasti, esimerkkinä mainittakoon reitit hyppyrimäelle ja kirkasvetiselle lammelle.

Lähimmät kaupat ja huoltoasema sijaitsevat 4 km päässä Tervakoskella, Puuhamaahan on 7 km ja Turengin Kalpalinnakin on mukavan matkan päässä. Lähimmät kaupungit ovat Riihimäki (15 km) ja Hämeenlinna (25 km).

Hämeenhelmessä kaikki oleellinen on jo valmista, tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu vielä mm. uima-altaat ja grillikota. Alueen kausipaikkalaiset toivottavat vieraat ja uudet kausipaikkalaiset tervetulleeksi mukaan iloiseen joukkoon ja erilaisiin tapahtumiin!

 

Pihasauna
Pääoven terassi

Ajo-ohje

Helsinki-Tampere valtatietä nro 3 (E12) liittymään 21, Tervakoski (Riihimäeltä 12 km, Hämeenlinnasta 22 km). Käänny Leppäkosken suuntaan tielle 2896, jota suoraan vajaa 3 km perille.

MATKUSTAJAILMOITUS – TRAVELER DECLARATION

PDF-tiedostoMatkustajailmoitus SFC Ydin-Häme ry(2).pdf (246 kB)